Better Integrated Data Systems 

 

 

                                       

 

 

Administratief Beheer voor de Industriele Wasserij

Aquarius is een pakket voor Administratieve Automatisering,  voor mensen die elke dag worden geconfronteerd met de praktijk van de industriele wasserij.  De programma's zijn ontwikkeld in samenwerking met een industriele wasserij en nu na meerdere jaren verfijnd en bijgeschaafd tot een systeem dat elke industriele wasserij op het lijf is geschreven.

Aquarius bewijst dat Administratieve Automatisering niet ingewikkeld hoeft te zijn.

”Elke wasserij is anders”, zei onze allereerste klant tijdens ons allereerste gesprek. Hij had gelijk natuurlijk. Precies daarom is Aquarius op maat geschreven.

Speciaal voor de wasserij

Eigenlijk is Aquarius een maatproduct.  Het voorziet in een maximaal aantal organisatorische mogelijkheden.  In functie van uw eigen werkmethode maakt u daaruit de keuze die het best past bij uw eigen aanpak en de manier waarop uw toeren, facturatie en boekhouding zijn gestructureerd

Meer tijd voor uw klanten

Aquarius groeit mee met uw wasserij.  Naargelang uw bedrijf groter wordt of evolueert, kunt u steeds meer modules in gebruik nemen. Zoals U zelf zult ondervinden heeft automatiseren een merkbare invloed op uw manier van werken: een efficiŽnter beheer van de toeren,  een eenvoudiger facturatie en boekhouding en een beter globaal overzicht. Kortom, u krijgt meer gedetailleerde informatie over wat er in uw bedrijf gebeurt. Doordat u minder tijd besteedt aan administratieve rompslomp, kunt u zich meer concentreren op zaken die uw persoonlijke attentie vereisen en alerter inspelen op de wensen van uw klanten.  

De opbouw

Aquarius herleidt de dagelijkse administratieve routine tot een minimum. Het systeem heeft twee belangrijke onderdelen.  Het gedeelte "wasserijbeheer" en het gedeelte ”verhuur antivuilmatten", een combinatie die niet ongewoon is in de wasserijbranche.  Beide delen kunnen gecombineerd en geintegreerd, of afzonderlijk gebruikt worden

Wasserij

Aquarius houdt rekening met een hele reeks parameters. Zoals prijzen, hoeveelheden Stuk - of Kilowas, betaling aan chauffeur of via de bank, particulier of BTW-plichtige. Aquarius bereidt  automatisch alle gegevens voor met het oog op facturatie en verdere financiŽle bewerkingen. Het risico van menselijke fouten wordt tot een minimum herleid.  Bij wijzigingen verschijnt op het scherm een overzicht met volgende gegevens: vůůr het wijzigen, na het wijzigen en het verschil tussen beide totalen. Aquarius geeft u onmiddelijk informatie over uw bedrijf om, indien nodig, snel te kunnen bijsturen.

Maar Aquarius doet meer. Via een vernuftig systeem van codering kiest het systeem de meest efficiŽnte toervolgorde voor uw chauffeurs. De toer zelf wordt samengesteld op basis van het laatste bezoek en de bezoekfrequentie. Extra hulpmiddelen zijn een overzichtslijst van de bezoeken per chauffeur, per dag en per week. Niet uitgevoerde bezoeken kunnen worden verschoven naar een latere datum. Aquarius houdt automatisch rekening met alle aanpassingen wanneer de facturen worden gemaakt. Uw eigen werkwijze wordt gerespecteerd.

Verhuur anti-vuilmatten

De opbouw van het gedeelte ”verhuur” is deels gebaseerd op de module ”wasserij”. Vermits het echter om een groter aantal klanten en stopplaatsen gaat, werd bij het ontwerp speciaal aandacht besteed aan het toerbeheer. Sterke punten die op de voorgrond treden zijn: het doelmatige toerbeheer, de handige manier om klanten toe te voegen en te schrappen, bezoekfrequentie, de door de klant gekozen dag van ophaling en levering, automatische facturatie, domiciliering, bankverkeer via gestructureerde mededelingen, automatische link naar boekhouding enz...

[FrontPage Save Results Component]

Indien u meer informatie wenst, gelieve dan volgend formulier in te vullen.

Selecteer de items die van toepassing zijn .

Stuur meer informatie betreffende Aquarius
Stuur bedrijsinformatie
Gelieve mij te contacteren

Naam
Titel
Bedrijf
Adres
E-mail
Phone

 

   

Send mail to admin@bids.be with questions or comments about this website.
This website was created by Didier Waegemans
Last modified: August 22, 2003   Copyright © 2000 Better Integrated Data Systems